“Strategische Microsoft-accomplices zoals Exeevo stellen transformatie van ervaringen van klanten en patiënten centraal in de strategieën van hun klanten”

Het jaar 2020 heeft gezorgd voor snelle innovatie. , aldus Oren Ryngler, Chief Product Officer en General Manager,알트벳 Dynamics 365 bij Microsoft. “Exeevo verticaliseert meerdere Microsoft cloud-aanbiedingen om innovaties te stimuleren kick the bucket de kloof overbruggen tussen life sciences-bedrijven en zorgverleners, evenals patiëntengemeenschappen.”

Windows et le Web, avec un plan utilisateur modernisé, une base de codes in addition to performante et de nombreuses fonctionnalités intelligentes pour une meilleure productivité.

est un écosystème numérique unifié, shrewd et souple destiné aux associations du secteur des sciences de la strive qui a pour desire de révolutionner les expériences des équipes de santé et des patients dans leur quête de résultats durables en matière de santé. Construite sur les cloud de Microsoft, dont Dynamics 365, Azure, Teams et Cloud for Healthcare, les plateformes d’Exeevo sont verticalisées pour les expériences des customers et des patients proposées standard les sociétés biopharmaceutiques, les fabricants de dispositifs médicaux, les entreprises de biotechnologie et de santé excellent public.

NEW YORK, 17 maart 2021/PRNewswire/ – Omnipresence Technologies, een leverancier van moderne technologie voor life sciences-organisaties voor wezenlijk veranderen van klantervaringen (CX) en patiëntervaringen PX), heet in het vervolg Exeevo.

De Exeevo-stages zijn gebouwd met Microsoft-mists, waaronder de nieuwste discharge van Microsoft Dynamics 365, Azure, Teams en Cloud for Healthcare. Exeevo Omnipresence, gelanceerd in 2018, zal blijven doorgaan met het leveren van oplossingen voor het beheer van klantervaringen (Customer Experience Management (CXM)) aan de grootste wereldwijde biofarmaceutica, fabrikanten van medische apparatuur en groeiende biotechbedrijven. Exeevo Omnicare, gelanceerd in 2020, zal het gebruik van patiëntbetrokkenheid versnellen, van klinische trajecten child post-dispatch trajecten. Exeevo Omnisight, gelanceerd in 2021, is gebouwd met de nieuwste discharge van Dynamics 365 Customer Insights, en biedt life sciences-organisaties de mogelijkheid

Naast het nieuwe merk kondigde Exeevo ook aan dat abonnees met de herfstrelease van 2020 van zijn Omnipresence-stage nu kunnen profiteren van nieuwe betrokkenheid van specialists (HCP/KOL) en gebruiksscenario’s voor commerciële activiteiten kick the bucket verticaal zijn voor organisaties operation het gebied van medische hulpmiddelen. Deze herfstrelease omvatte de lancering van de bijgewerkte Go-application voor iOS, Android, Windows en Web met een gemoderniseerd gebruikersontwerp, efficiëntere codebasis en veel intelligente functies voor een grotere productiviteit.

is een geïntegreerd, canny en flexibel digitaal ecosysteem voor life sciences-organisaties om gezondheidservaringen voor zorgteams en patiënten te revolutioneren voor het doel van duurzame gezondheidsresultaten. Exeevo-stages zijn gebouwd met Microsoft-mists, waaronder Dynamics 365, Azure en Teams, evenals Cloud for Healthcare, en zijn verticaal gemaakt voor klant-en patiëntervaringen, geleverd entryway biofarma, 크레이지슬롯 medische apparatuur, biotech-en gezondheidsorganisaties.

Published by marryann1220

https://joinlive77.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
<span>%d</span> bloggers like this: